Ελλάδα

Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Ξανάκλεισε η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας – Θηβών

Σταμάτησε και πάλι η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών, λόγω της φωτιάς στα Δερβενοχώρια. 

Υπενθυμίζεται πως η παλιά εθνική Οδός Ελευσίνας-Θηβών είχε κλείσει και τα ξημερώματα της Τρίτης εξαιτίας της φωτιάς στα Δερβενοχώρια.

Ξανάνοιξε περίπου στις 11:00, ωστόσο τώρα έχει ξανακλείσει από τον κόμβο της Μάνδρας προς Θήβα και στα δύο ρεύματα, καθώς έχει καταφτάσει εκεί το πύρινο μέτωπο.

Την ίδια ώρα οι εικόνες από το μέτωπο της φωτιάς στα Δερβενοχώρια είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Πυκνοί καπνοί έχουν καλύψει πολλά στρέμματα και παράλληλα έχουν σκοτεινιάσει το εκεί τοπίο κρύβοντας τον ουρανό.

Γι αυτό το λόγο το 112 έχει στείλει μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, ώστε να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ψάχνουν για απαντήσεις στη διαδρομή θανάτου 18 χιλιομέτρων του Βασίλη Καλογήρου - Καταγραφικά και τοξικολογικές ρίχνουν «φως» στο μυστήριο
«Δεν μας έχουν δώσει κάποιο στοιχείο που να μας οδηγεί ξεκάθαρα στην εγκληματική ενέργεια» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου
Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του Βασίλη Καλογήρου στον Τύρναβο