Τρίτη, 13 Αυγ.
34oC Αθήνα

Φωτιά στην Αττική: Ηρακλιώτης δίνει το πατρικό του στους πυρόπληκτους

Φωτιά στην Αττική: Ηρακλιώτης δίνει το πατρικό του στους πυρόπληκτους
Φωτογραφία Reuters - Stelios Misinas

Μέσα στη θλίψη που υπάρχει από την τεράστια φωτιά που έκαψε όλη τη βορειανατολική Αττική, ένας άνδρας από το Ηράκλειο της Κρήτης με την απόφασή του να δώσει το πατρικό σπίτι του στους πυρόπληκτους, απέδειξε σε όλους πως όσο οι άνθρωποι παραμένουν ενωμένοι, μπορούν να ξεπεράσουν κάθε δυσκολία.

Ο κ. Ηλίας Μ., προσκάλεσε μέσω του Cretalive.gr όποιον άνθρωπο έχασε το σπίτι του στη φωτιά της Αττικής, να έρθει σε επικοινωνία μαζί του καθώς θα μπορεί να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης.

Αν και το σπίτι αυτή τη στιγμή δεν κατοικείται, δεν έχει κουζίνα και ψυγείο, διαθέτει 4 υπνοδωμάτια και ένα σαλόνι και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες για ασφαλή στέγη σε μία πολυμελή οικογένεια ή σε πολλά ξεχωριστά άτομα που το έχουν ανάγκη.

Αυτός ο ήρωας, προσπάθησε να πάρει πληροφορίες από τις αρχές για τα στοιχεία ανθρώπων που έχουν ανάγκη από ένα σπίτι αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε λόγω του φόρτου εργασίας.

Το μεγαλείο της ψυχής του αποδείχθηκε και από το γεγονός πως θέλει να πληρώσει και τα εισιτήρια για όποιον Αθηναίο θέλει να εγκατασταθεί προσωρινά στο σπίτι του μέχρι να μπορέσει να ξαναπατήσει στα πόδια του.

Ο κ. Ηλίας Μ. στο παρελθόν είχε χάσει έναν θείο του πυροσβέστη σε πυρκαγιά, κάτι που του έχει προκαλέσει ευαισθησία με τους πυρόπληκτους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του είναι στη διάθεση του Cretalive για όποιον βρίσκεται σε ανάγκη και ενδιαφέρεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις