Ελλάδα

Φωτιά στην Αττική: Νεκρός κάτοικος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας, που εκκενώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (06.08.2021), έχασε τη ζωή του στη φωτιά που μαίνεται στην Αττική. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι. 

“Την 14:00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΑΤ.

Αυτή την ώρα, η Ιπποκράτειος Πολιτεία “πολιορκείται” από δύο μέτωπα, το ένα έρχεται από το Κατσιμίδι και το άλλο είναι μέσα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. 

Η φωτιά απειλεί και τη λίμνη Μπελέτσι.

limniMpeletsi

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιλτιάδης Μαρινάκης και SHOPFLIX μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά του Σωματείου «Φλόγα»
Για άλλη μια φορά το SHOPFLIX και ο Μιλτιάδης Μαρινάκης αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η ευαισθησία, η ενσυναίσθηση και η κοινωνική ευθύνη δεν είναι ευκαιριακές επιλογές, αλλά θεμελιώδεις αρχές
Μιλτιάδης Μαρινάκης