Site icon NewsIT

Φωτιά στην Αττική: Συνάδελφος της 65χρονης Νάντιας έχασε σπίτι και δουλειά στις φλόγες – «Δεν έχω τίποτα πια, καταστράφηκαν όλα»

13.08.2024 | 10:43
Φωτιά στην Αττική: Συνάδελφος της 65χρονης Νάντιας έχασε σπίτι και δουλειά στις φλόγες – «Δεν έχω τίποτα πια, καταστράφηκαν όλα»

Η επόμενη ημέρα της καταστροφικής φωτιάς στη βορειοανατολική Αττική, με τραγικό απολογισμό τον φριχτό θάνατο της 65χρονης Νάντιας στη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου, βρίσκει σε απόγνωση τους κατοίκους που είδαν τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους να παραδίδονται στις λυσσασμένες φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά.

Μεταξύ αυτών κι ένας εργαζόμενος από τη βιοτεχνία στο Πάτημα Χαλανδρίου που καταστράφτηκε ολοσχερώς από το σαρωτικό πέρασμα της φωτιάς στη βορειοανατολική Αττικής. Συνάδελφος της άτυχης 65χρονης Νάντιας, που έχασε σπίτι και δουλειά στις φλόγες, μιλά στο newsit.gr και συγκλονίζει:

«Αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από το σπίτι μου και σε μιάμιση ώρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάηκε το σπίτι μου. Δεν έχω τίποτα από εδώ και στο εξής. Καταστράφηκαν οι κόποι μιας ζωής. Κάτι λίγα λεφτά που είχα μέσα στο σπίτι κάηκαν και αυτά. Στο αυτοκίνητο θα κατοικώ τώρα. Αν έριχναν λίγο νερό στο χωραφάκι, θα το γλιτώναμε αυτό που έγινε», τονίζει ο ίδιος.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που εξασφάλισε το newsit.gr, καταγράφεται ό,τι έχει απομείνει από το σπίτι του, που έγινε παρανάλωμα του πυρός. Στάχτες.

Ο ίδιος σοκαρισμένος και για τον θάνατο της 65χρονης, που βρέθηκε απανθρακωμένη στο μπάνιο της βιοτεχνίας, σημειψώνει:

«Τη Νάντια την γνώριζα, ήμασταν φίλοι και συνάδελφοι. Κάηκε η γυναίκα άδικα, ήταν πάρα πολύ καλή. Τα δύο άτομα που ήταν μέσα στην επιχείρηση την ώρα της φωτιάς ισχυρίζονται ότι της είπαν να τη βοηθήσουν να πάει μαζί τους και να φύγουν από το πίσω οικόπεδο και αυτή αρνήθηκε. Τώρα αλήθεια, ψέματα, δεν ξέρω».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version