Site icon NewsIT

Φωτιά στο Αιγάλεω: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Καταστράφηκε η αποθήκη

31.07.2024 | 13:32
Φωτιά στο Αιγάλεω: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά – Καταστράφηκε η αποθήκη

Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο στο Αιγάλεω, Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 19 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ ρίψεις νερού πραγματοποίησε και ελικόπτερο. Σημειώνεται πως για την φωτιά ενεργοποιήθηκε και το 112. Κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα προτρέποντάς τους να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα. (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Συναγερμός σήμανε στο Αιγάλεω, καθώς νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (31.7.2024) ξέσπασε πυρκαγιά και μάλιστα εστάλησαν δύο μηνύματα του 112 για τη φωτιά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η φωτιά ξέσπασε στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα σε αποθήκη, πιθανότατα με παλέτες. Χάρη στη έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών η φωτιά δεν απείλησε διπλανά σπίτια. 

Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 4 οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Σημειώνεται πως για την φωτιά ενεργοποιήθηκε και το 112.

 

Κάτοικοι της Αττικής έλαβαν μήνυμα ενημερώνοντάς τους πως έχει ξεσπάσει φωτιά στο Αιγάλεω, προτρέποντάς τους να κλείσουν τις πόρτες και τα παράθυρα.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είχε προχωρήσει η ΕΛΑΣ στους παρακάτω δρόμους:

– Παράδρομος λεωφόρος Κηφισού και Ορφέως

– Αγίας Άννης και Ορφέως

– Πέτρου Ράλλη και Αγίας Άννης

– Ιερά Οδό και Αγίας Άννης

Είχε προηγηθεί ακόμη ένα μήνυμα του 112 που προκάλεσε έντονη αναστάτωση, καθώς ενημέρωνε για φωτιά χωρίς να αναφέρει σε ποια περιοχή έχει ξεσπάσει. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version