Ελλάδα

Φωτιά στον Γέρακα στην περιοχή Δέση, ήχησε το 112

Νέο μήνυμα από το 112, αυτή την φορά στην περιοχή του Γέρακα που δοκιμάζεται και αυτή από την μεγάλη φωτιά στην Αττική.

Το μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους Δέσης Γέρακα με τη σύσταση να απομακρυνθούν προς κέντρο Γέρακα και λεωφόρο Μαραθώνος, λόγω της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στην Αττική.

gerakas

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κανένα ίχνος της εικαστικού Αναστασίας Βελεργάκη - «Την είχε πλησιάσει ένας άνδρας χειριστικός και επίμονος»
«Για τα κρυπτονομίσματα που εικάζεται ότι είχε μπλέξει, προφανώς κάποιος την έβαλε εκεί. Η Αναστασία ήταν πολύ έξυπνη, εάν κατάλαβε ότι την έχουν εξαπατήσει, θα έκανε μεγάλη φασαρία»
Η εικαστικός Αναστασία Βελεγράκη