Ελλάδα

Φωτιά στο Μαρκόπουλο κοντά σε μάνδρα αυτοκινήτων

Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για φωτιά στο Μαρκόπουλο Αττικής κοντά σε μάνδρα αυτοκινήτων. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Μάνδρα, σε κοντινή απόσταση από τα διόδια Ελευσίνας.

Η φωτιά στο Μαρκόπουλο είναι σε εξέλιξη, σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση, κοντά σε μάνδρα αυτοκινήτων, καίγοντας ξερά χόρτα, ωστόσο είναι μακριά από τον οικισμό.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα, ενώ, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, είναι θέμα χρόνου να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Την ίδια ώρα, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα το απόγευμα σε περιοχή με ξερά χόρτα στη Μάνδρα, κοντά στα διόδια της Ελευσίνας, τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Στο σημείο έσπευσαν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων.

Στο σημείο έσπευσαν 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1169608613243043841

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαφωνεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ για το πώς προκλήθηκε η πυρόσφαιρα αλλά και για την εμπλοκή του Ιδρύματος
«Θα υπάρξει επίσημη επικοινωνία με τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ όπου θα ζητήσουμε να μην συσχετιστεί το Πανεπιστήμιο της Γάνδης με την εργασία CFD που παρουσιάζεται στην έκθεση»
Το μοιραίο τρένο πριν την σύγκρουση στα Τέμπη