Δευτέρα, 30 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Πήγαν να προκαλέσουν σιδηροδρομικό δυστύχημα οι αγρότες στον Προμαχώνα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δείτε στο βίντεο τι έγινε όταν έβαλαν τα τρακτέρ πάνω στις ράγες την ώρα που ερχόταν τρένο…

Οι παραγωγοί δεν ειδοποίησαν επισήμως το σταθμάρχη πως σκοπεύουν να μετακινήσουν ορισμένα τρακτέρ πάνω στις ράγες. Όπως ανέφερε ο σταθμάρχης του Προμαχώνα Γιώργος Νικολάου, τη στιγμή του αποκλεισμού, κατευθυνόταν στο σταθμό του Προμαχώνα εμπορική αμαξοστοιχία, από τη Βουλγαρία.
 
Ο συρμός κινούνταν με ταχύτητα και ο κ. Νικολάου κατέφερε την ύστατη στιγμή, αφενός μεν να ειδοποιήσει τους μηχανοδηγούς να κόψουν ταχύτητα αλλά και τους αγρότες να πάρουν προσωρινά τα τρακτέρ τους από τις ράγες.
Τελικά, η εμπορική αμαξοστοιχία πέρασε από το σημείο του αποκλεισμού χωρίς να συγκρουστεί με κάποιο όχημα και οι αγρότες επανήλθαν στο σημείο, βάζοντας τα τρακτέρ τους ξανά πάνω στις ράγες. Σύμφωνα με το σταθμάρχη ενημερώθηκε αμέσως ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ, ο οποίος και θα ζητήσει την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα Σερρών.

Εν τω μεταξύ αναβλήθηκαν τα δρομολόγια του ΟΣΕ από τη Θεσσαλονίκη για τη Σόφια, που θα αναχωρούσε στις 17.36, και από τη Σόφια για τη Θεσσαλονίκη, στις 17.05, λόγω της κατάληψης της σιδηροδρομικής γραμμής του Προμαχώνα από τους αγρότες των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού.

Αντιδράσεις της Κομισιόν για τα μπλόκα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε