Site icon NewsIT

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει μοντέλο από τον πρώην σύντροφό της

06.02.2023 | 18:12
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει μοντέλο από τον πρώην σύντροφό της

Φωτογραφίες ντοκουμέντο φέρνει στο φως το newsit.gr από τον ξυλοδαρμό που καταγγέλλει μοντέλο από τον πρώην σύντροφό της.

Στις φωτογραφίες διακρίνονται τραύματα από παλαιότερες αλλά και από την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε το μοντέλο το περασμένο Σάββατο. Πρόκειται για εικόνες που έδειξε η κοπέλα στις αρχές μετά την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία για την τελευταία επίθεση που δέχτηκε.

Τις δυο φωτογραφίες τις τράβηξε το ίδιο το θύμα παλιότερα όταν και πάλι ο 40χρονος dj φέρεται να της επιτέθηκε και να την ξυλοκόπησε (τότε δεν είχε κάνει μήνυση), ενώ η τρίτη είναι φωτογραφία-ντοκουμέντο από το εφιαλτικό βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Όπως σας είχε ενημερώσει  το newsit.gr, επικοινώνησε με την ατυχή κοπέλα, όταν εκείνη μετέβαινε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του μοντέλου, Βάνα Καμηλάρη «η ιατροδικαστική εξέταση δεν έγινε το λόγο ότι το Ασκληπιείο δεν εφημέρευε, στο οποίο την είχε παραπέμψει το αρμόδιο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του Αλίμου».

Η κα. Καμηλάρη ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr ότι η εξέταση «Θα γίνει αύριο το πρωί. Η κοπέλα θα κάνει και ακτινογραφίες γιατί δεν μπορεί δεν μπορεί να μασήσει καν καλά».


Επισημαίνει δε ότι ο φερόμενος ως δράστης “αφέθηκε ελεύθερος με το περιοριστικό μέτρο να μην πλησιάζει την παθούσα και τον σύντροφό της”.

Ρεπορτάζ: Αννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version