Ελλάδα

Φυλακές Αγιάς: Αυτοκτόνησε 42χρονος ισοβίτης – Μόλις είχε φτάσει από την Αθήνα

Ένας 42χρονος Έλληνας κρατούμενος, ο οποίος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης, αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Δευτέρας στις φυλακές Αγιάς.

Ο 42χρονος είχε μεταχθεί στα Χανιά από την Αθήνα και έφτασε στη φυλακή μόλις λίγη ώρα νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο κρατούμενος φέρεται να είπε στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι δεν αισθανόταν καλά και ότι ήθελε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και όταν το αίτημα έγινε δεκτό, ζήτησε τα παπούτσια του.

Φέρεται να παρέλαβε τα παπούτσια του για να γίνει η μεταφορά και ενώ βρισκόταν στο σχετικό κελί, φέρεται να κρεμάστηκε με τα κορδόνια εντός του κελιού. Εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα νεκρός. Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ύποπτο αυτοκίνητο στο στόχαστρο των αρχών για την υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Τα νέα αιτήματα της οικογένειάς του
Οι κινήσεις του Βασίλη Καλογήρου από την μέρα που εξαφανίστηκε - Που εντοπίστηκε το ύποπτο αυτοκίνητο και τι ζητάνε οι συγγενείς του 39χρονου
Φωτογραφία Facebook / Ο Βασίλης Καλογήρου