Ελλάδα

Γαλάτσι: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν σε φούρνο κι έδεσαν ιδιοκτήτη και υπάλληλο

Στιγμές τρόμου βίωσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτη (28.9.2023) ένας ιδιοκτήτης φούρνου κι ο υπάλληλος του στο Γαλάτσι όταν στο κατάστημα εισέβαλαν τρεις ληστές.

Οι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας πιστόλια χέρια απείλησαν τους δυο άνδρες ηλικίας 51 και 57 ετών κι αφού τους έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με tie wrap στη συνέχεια άρχισαν να ερευνούν το χώρο.

Αφού δεν βρήκαν τίποτα στο κατάστημα στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά του ιδιοκτήτη κι ανέβηκαν στο διαμέρισμα του που βρίσκεται στον πρώτο όροφο. 

Κι εκεί έψαξαν για να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, ωστόσο κι εκεί δεν κατάφεραν αν βρουν κάτι. 

Έτσι οι ληστές αποχώρησαν, ενώ οι έρευνες των αστυνομικών αρχών είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 57χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά την επίθεση του 51χρονου δράστη με το κατσαβίδι - «Τον χτύπησε με πέτρα κι έφυγε»
«Τον ρώτησε αν "είναι αγρότης" και τον χτύπησε» λέει στο newsit.gr ο γιος του 57χρονου, του πρώτου θύματος των άγριων επιθέσεων του 51χρονου στο Κορωπί
Ο δράστης του Κορωπίου
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς