Ελλάδα

Γαλάτσι: Φονική ενέδρα σε 35χρονο έξω από γυμναστήριο – Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ

Πυροβολισμοί «έπεσαν» στο Γαλάτσι το απόγευμα της Δευτέρας, 06.12.2021, έξω από ένα γυμναστήριο.

Ένας άνδρας έχει πέσει νεκρός και σύμφωνα το ρεπορτάζ του newsit.gr, το θύμα -περίπου 35 ετών- βρισκόταν έξω από ένα γυμναστήριο, όταν τον «γάζωσαν» άγνωστοι οι οποίοι στην συνέχεια διέφυγαν.

Όλα συνέβησαν στην οδό Εκάβης 39, όταν μια μηχανή πέρασε έξω από το γυμναστήριο με τους αγνώστους να δολοφονούν τον 35χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας.

Γαλάτσι

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»