Ελλάδα

Γαλάτσι: Πατέρας παράτησε την κόρη του στο θέατρο για να πιει μπύρες – Γύρισε μεθυσμένος και συνελήφθη

Αφού γύρισε στο θέατρο παραπατώντας, εν τέλει κοιμήθηκε στα καθίσματα του θεάτρου

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την εβδομάδα των Χριστουγέννων στο Γαλάτσι, όταν ένας 42χρονος πατέρας παράτησε το παιδί του σε μία άγνωστη γυναίκα, ενώ έβλεπαν θεατρική παράσταση, για να πιει με την ησυχία του …μπύρες.

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η γυναίκα που κλήθηκε να προσέξει το μόλις 6,5 χρονών κοριτσάκι, ο πατέρας της άφησε το παιδί υπό την επίβλεψή της με την πρόφαση να πάει στην τουαλέτα και επέστρεψε μετά από 45 λεπτά εμφανώς μεθυσμένος από τις μπύρες που είχε καταναλώσει.

«Μου είπε “μπορείς να έχεις το νου σου στο παιδί για να πάω στην τουαλέτα;” “Βεβαίως” του λέω. Έλειψε 45 με 50 λεπτά. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο μέρος, γύρισε. Δεν στεκόταν όρθιος ο άνθρωπος. Περνούσε από τα καθίσματα για να κάτσει, έπεφτε, ήταν εμφανώς πιωμένος.

Όταν το είδα αυτό, ειδοποίησα την αστυνομία για την κατάσταση του πατέρα που ετοιμαζόταν να φύγει με την κόρη του», είπε αρχικά η γυναίκα που δεν πίστευε στα μάτια της με όλα αυτά που γίνονταν.

«Της έλεγε να φύγουνε, εκείνη έκλαιγε. Και την ώρα που την παίρνει για να φύγουν του είπα “σας παρακαλώ, επειδή σας βλέπω ζαλισμένο, μην πάρετε το παιδί σε αυτήν την κατάσταση, γιατί σίγουρα θα τρακάρετε”. Με κοιτάει και μου λέει “θα πάρω ταξί”. Πήγε και περιφερόταν στον έξω χώρο. Ειδοποίησα και τους ανθρώπους του θεάτρου για το περιστατικό», περιέγραψε ακόμα.

Να σημειωθεί πως οι γονείς του κοριτσιού έχουν χωρίσει και πέρναγε τις ημέρες των Χριστουγέννων με τον πατέρα της.

Σε άλλο σημείο, η γυναίκα μιλώντας στο Star, εξήγησε πως ο 42χρονος ήταν τόσο πολύ μεθυσμένος που εν τέλει τον πήρε ο ύπνος στις θέσεις του θεάτρου.

«Οι άνθρωποι του θεάτρου τον έβαλαν να καθίσει σε άλλα καθίσματα και μας ειδοποίησαν ότι κοιμόταν. Δεν θα μπορούσα εγώ να κοιμηθώ ήσυχη αν ήξερα ότι υπήρχε περίπτωση να σκοτωθεί ένα παιδί στα χέρια του ή να σκοτώσει και άλλους ανθρώπους», είπε συγκεκριμένα.

Η αστυνομία κατέφθασε στο θέατρο του Γαλατσίου όπου συνέλαβε τον 42χρονο άνδρα, ο οποίος κάλεσε την ανυποψίαστη μητέρα, ζητώντας της να έρθει να παραλάβει την κόρη τους.

Καταφθάνοντας στο αστυνομικό τμήμα, η μητέρα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ όταν έμαθε τα όσα έζησε η κόρη της.

«Με κάλεσε η κόρη μου από το κινητό του πατέρα της και την άκουσα στεναχωρημένη χωρίς όμως να μου πει το γιατί ενώ στη συνέχεια με πήρε τηλέφωνο και ο πατέρας της και μου είπε ότι είναι στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου και ότι πρέπει να πάω να παραλάβω την κόρη μας.

Όταν έφθασα στο τμήμα ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς για όσα είχαν συμβεί. Η κόρη μου επίσης μου ανέφερε ότι ο πατέρας της κατά τη διάρκεια της παράστασης έπινε μπύρες και κοιμόταν», είπε η μητέρα μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Ο πατέρας του κοριτσιού κατηγορείται για έκθεση της κόρης του σε κίνδυνο ενώ το ίδιο βράδυ πέρασε αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 42χρονος, μέσω του δικηγόρου του, υποστήριξε πως είναι καλός πατέρας, δεν έχει κάνει κακό ποτέ στο παιδί του και αρνείται τις κατηγορίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4