Ελλάδα

Γαλλία – Γνωστός Έλληνας καθηγητής: «Ανησυχώ για την κόρη μου! Της έχω στείλει 15 μηνύματα και δεν έχει απαντήσει!»

Άφωνη άφησε την παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Άννα Μπουσδούκου, ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού, Δημοσθένης Δαββέτας όταν της αποκάλυψε την αγωνία του για την κόρη του που βρίσκεται στην Γαλλία.

Ο κ. Δαββέτας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να μιλήσει για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια της Γαλλίας και είπε:

«Εγώ να ξέρετε είμαι ιδιαίτερα ανήσυχος σήμερα, διότι δεν έχω ακόμα νέα από την κόρη μου. Ελπίζω να μην έκανε καμία βλακεία να πάει να δει τις φίλες της στη Νίκαια, διότι είναι στην Εθνική Γαλλίας και μέχρι προχθές ήταν στο Παρίσι. Της έχω στείλει 15 μηνύματα και δεν μου έχει απαντήσει, οποότε έχω πρόσθετη αγωνία ως πατέρας και ελπίζω να μην έχουμε τίποτα δυσάρεστο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη Πέμπτη με άνοδο θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη - Αναλυτική πρόγνωση έως και τη Δευτέρα του Πάσχα
Για «εντυπωσιακή» μεταφορά αφρικανικής σκόνης σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Ευρώπης κάνει λόγο ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος
Αφρικανική σκόνη