Ελλάδα

«Γεια σου κύριε Γιώργο!» Ασθενής με κορονοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ στο Θριάσιο και όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα! (vid)

Δάκρυα στα μάτια προκαλεί η εικόνα ενός ασθενούς με κορονοϊό να βγαίνει νικητής από την ΜΕΘ. Δείτε το συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκαν μαζί μας γιατροί και νοσηλευτές στο Θριάσιο.

Μόνο χαμόγελα και αισιοδοξία προκαλεί μια τέτοια εικόνα. Η εικόνα ενός ασθενούς με κορονοϊό να βγαίνει από την ΜΕΘ στο Θριάσιο. Την εικόνα αυτή μοιράστηκε μέσω Facebook ο γιατρός Ιωάννης Κουτσοδημητρόπουλος και είναι συγκινητική.

Όλο το προσωπικό να χειροκροτάει και να κάνει το σήμα της νίκης σε μια στιγμή χαράς και ανακούφισης για τον άνθρωπο που έδωσε την μάχη με τον κορονοϊό και βγήκε νικητής. Και να του φωνάζουν «γεια σου κύριε Γιώργο», κι εκείνος να τους χαιρετάει.

Έγραψε ο κ. Κουτσοδημητρόπουλος:

Τα πρόσωπα χαμογελούν κάτω από τις μάσκες! Πρώτο εξιτήριο από τη ΜΕΘ Λατσείου ασθενούς με SARS-CoV2. Από τις 20/3/2020 η ΜΕΘ Λατσείου λειτουργεί αποκλειστικά για διασωληνωμένους ασθενείς με SARS-CoV2. Σήμερα, 25 ημέρες μετά, είμαστε χαρούμενοι διότι :
– όλοι οι ασθενείς που υποδεχτήκαμε ζουν και συνεχίζουν τον αγώνα τους
– όλο το προσωπικό είναι υγιές, χωρίς μόλυνση από Covid
– έχουν αποσωληνωθεί επιτυχώς δύο ασθενείς, εξήλθε ένας και σχεδιάζουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια

Αγαπημένοι φίλοι,να προσέχετε τους εαυτούς σας!

Να έχετε εμπιστοσύνη στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και στους Υγειονομικούς της χώρας μας!

Θα νικήσουμε!»

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα η έκθεση του Πανεπιστημίου της Γάνδης για τα Τέμπη - «Τα έλαια σιλικόνης καίγονται»
Τονίζεται ότι «η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου της Γάνδης δεν συμμετείχε στην ανάλυση του ίδιου του ατυχήματος ούτε στη συγγραφή της έκθεσης όπως εκδόθηκε από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ 15