Site icon NewsIT

Γεννητούρια στην Κηφισίας: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου σε ανάρτηση του αρχηγού της Πυροσβεστικής

06.02.2021 | 10:59
Γεννητούρια στην Κηφισίας: Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου σε ανάρτηση του αρχηγού της Πυροσβεστικής

Η είδηση της γέννησης ενός μωρού στην μέση της Λεωφόρου Κηφισίας ήταν από τις χαρμόσυνες ειδήσεις της χθεσινής. Λίγο μετά το απόγευμα το «βιαστικό» μωρό δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γονείς του, που πήγαιναν στο μαιευτήριο: ήθελε να αντικρύσει τον κόσμο «εδώ και τώρα». Όταν ο πατέρας του κατάλαβε τι συνέβαινε, σταμάτησε όπως-όπως το αυτοκίνητο ... Περισσότερα

Η είδηση της γέννησης ενός μωρού στην μέση της Λεωφόρου Κηφισίας ήταν από τις χαρμόσυνες ειδήσεις της χθεσινής.

Λίγο μετά το απόγευμα το «βιαστικό» μωρό δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γονείς του, που πήγαιναν στο μαιευτήριο: ήθελε να αντικρύσει τον κόσμο «εδώ και τώρα».

Όταν ο πατέρας του κατάλαβε τι συνέβαινε, σταμάτησε όπως-όπως το αυτοκίνητο στην Κηφισίας και καλούσε σε βοήθεια, την οποία για καλή του τύχη βρήκε στο πλήρωμα οχήματος της Πυροσβεστικής, αστυνομικούς της «ΔΙΑΣ» που έσπευσαν επί τόπου και στον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε με ασθενοφόρο.

Σε μια ασυνήθιστη αλλά και ανθρώπινη κίνηση, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, Στέφανος Κολοκούρης, δεν έκρυψε τη χαρά του.

«H προστασία της ζωής του πολίτη! Από την πρώτη στιγμή της ζωής του! Αυτή είναι η δουλειά μας!» έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο κ. Κολοκούρης, και συνέχισε: «Η άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στη διαδικασία τοκετού, παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Να ζήσει γερό και δυνατό σε όλη του τη ζωή!!!» έγραψε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version