Ελλάδα

Γέρακας: Χειροπέδες σε δύο 29χρονους που προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι – Τους έπιασαν πάνω στη στέγη

Αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του οχήματος των δραστών, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε ενώ λίγο πιο κάτω εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή

Στη σύλληψη δύο 29χρονων που επιχείρησαν να διαρρήξουν μια μονοκατοικία το βράδυ της Κυριακής (6.4.25) στον Γέρακα προχώρησαν αστυνομικοί, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 22:00 το βράδυ ειδοποιήθηκε το κέντρο Άμεσης Δράσης για απόπειρα διάρρηξης σε μονοκατοικία επί της οδού Ναυαρίνου.

Στο σημείο έσπευσαν αρχικά δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εντόπισαν ένα ύποπτο σταθμευμένο όχημα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Μόλις όμως πλησίασαν το όχημα ο οδηγός του κινήθηκε εναντίον τους με σκοπό να εμβολίσει τη μηχανή τους και κατάφερε να τους ρίξει στο έδαφος, τραυματίζοντάς τους ελαφρά.

 

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του οχήματος, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε ενώ λίγο πιο κάτω εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Στο μεταξύ, άλλες αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν εντός της μονοκατοικίας δύο 29χρονους και τους συνέλαβαν, ενώ ένας τρίτος συνεργός τους κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: «Οι εκθέσεις μας δεν συμπεριλήφθηκαν στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ» δηλώνει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Γάνδης – Επικοινωνούσαμε με τον Κώστα Λακαφώση
«Η ομάδα μου δεν συμμετείχε ενεργά ούτε στην ανάλυση των αιτιών του ατυχήματος ούτε στην συγγραφή της τελικής δημόσιας έκθεσης»
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ