Site icon NewsIT

Γερμανία: Έλληνας σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

16.09.2024 | 11:19
Γερμανία: Έλληνας σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Special police forces officers stand guard outside of a building, following an incident in which several individuals were killed after a man randomly stabbed passers-by with a knife at a city festival, in Solingen, Germany, August 24, 2024. REUTERS/Thilo Schmuelgen

Ορφανά από μητέρα άφησε τα δύο ανήλικα παιδιά του ένας 61χρονος άνδρας στη Γερμανία. Η νέα γυναικοκτονία προκαλεί θλίψη και στην Ελλάδα μιας και θύμα και δράστης είχαν καταγωγή από τη Νικήσιανη Καβάλας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες από τη νέα γυναικοκτονία που έγινε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στο Kunzelsau στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Η αστυνομία ωστόσο βρήκε το απόγευμα του Σαββάτου (14.09.2024) τον δράστη μέσα σε λίμνη αίματος καθώς μετά τη δολοφονία της συζύγου του, προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του.

Ο δράστης αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά τον εντοπισμό του θύματος, η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη για ανθρωποκτονία της συζύγου του «εξ αμελείας» – βάσει της απόφασης του δικαστηρίου.

Αν και το έγκλημα έγινε 2.500 χλμ μακριά από την ιδιαίτερη πατρίδα του ζευγαριού, η τοπική κοινωνία του χωριού της Κοζάνης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Οι συγχωριανοί της 50χρονης γυναίκας κάνουν λόγο για έναν πολύ κοινωνικό άνθρωπο.

Φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη καθώς ο 61χρονος άνδρας ήταν «πολύ ήσυχος» σύμφωνα με τους ίδιους.

Το ζευγάρι εργαζόταν και έμενε με τα δύο ανήλικα παιδιά τους στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με το proininews.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version