Ελλάδα

Γερμανός πρέσβης: Κάποιοι θέλουν να εκτροχιαστεί η Ελλάδα

Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα δηλώνει πως κάποιοι θέλουν να θέσουν την Ελλάδα εκτός τροχιάς.

“Επιθέσεις τέτοιου είδους δεν θα καταφέρουν να διαταράξουν τις ελληνογερμανικές σχέσεις ” δηλώνει στην “Καθημερινή της Κυριακής ο Βόλφγκανγκ Ντόλντ.

Όπως τονίζει υπάρχουν γερές βάσεις στις σχέσεις φιλίας μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών, ενώ υπογραμμίζει, με αφορμή την επίθεση, πως «φαίνεται πως υπάρχουν μερικοί εκεί έξω που θα ήθελαν να θέσουν τη χώρα εκτός τροχιάς και πιστεύουν ότι τα σημάδια οικονομικής ανάκαμψης δεν εξυπηρετούν τον σκοπό τους».

«Θεωρούμε τη χώρα μας έναν από τους στενότερους φίλους της Ελλάδας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα, στη δύσκολη πορεία της προς την ανάκαμψη. Η ελληνική προεδρία της ΕΕ μπορεί να υπολογίζει στην υποστήριξή μας» σημειώνει ο Γερμανός πρέσβης και επισημαίνει ότι «η Ελλάδα παραμένει μια ασφαλής χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έδωσα στον ληστή μία εικόνα της Παναγίας για να τον βοηθήσει», λέει η σύζυγος του επιχειρηματία για την εισβολή ενόπλων στο σπίτι τους στον Άλιμο
«Φεύγοντας μου είπε "εάν με βοηθήσει Παναγία στο υπόσχομαι ότι θα έρθω μία μέρα χωρίς τη μάσκα να σου συστηθώ και να σου ζητήσω συγγνώμη"»
Η σύζυγος του επιχειρηματία που έγινε στόχος διαρρηκτών
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 1