Ελλάδα

Γέροντας Εφραίμ: Βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 1,5 μήνα μάχης με τον κορονοϊό

Ο Γέροντας Εφραίμ βγήκε σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου από το νοσοκομείο μετά από 1,5 μήνα νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με το orthodoxianewsagency ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου εξήλθε του νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες και θα συνεχίσει τη θεραπεία του σε κέντρο αποκατάστασης.

Χθες το απόγευμα τον Γέροντα επισκέφθηκαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και ο διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου
Στους επιβάτες θα δοθεί ως ένδειξη σεβασμού δωρεάν ένα εισιτήριο διαδρομής της επιλογής τους για μελλοντική χρήση για το οποίο θα λάβουν προσωπική ενημέρωση και ειδοποίηση
Seajets για τη μηχανική βλάβη στο Superstar: Οι επιβάτες εξυπηρετούνται με άλλα ταχύπλοα του ομίλου