Site icon NewsIT

Γιαγιά 13χρονης που παρασύρθηκε από ΙΧ: Εκεί που νοσηλεύεται το παιδί είναι νοσοκόμος ο γιος του οδηγού

14.10.2024 | 19:23
Γιαγιά 13χρονης που παρασύρθηκε από ΙΧ: Εκεί που νοσηλεύεται το παιδί είναι νοσοκόμος ο γιος του οδηγού

Óôéãìéüôõðï áðü äéÜäñïìï íïóïêïìåßïõ ôçò ÁèÞíáò. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Σοκαρισμένη ακόμα από τα όσα συνέβησαν, από την παράσυρση της 13χρονης εγγονής της δηλαδή, από ηλικιωμένο οδηγό έξω από το Αγρίνιο, η γιαγιά της ανήλικης μίλησε στο LiveNews…

«Σοκ μεγάλο έπαθα. Δε φρέναρε καθόλου» είπε η γιαγιά της 13χρονης για την παράσυρση, που έγινε το πρωί του Σαββάτου (12/10/24) στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου.

«Το παιδί πάει πολύ καλά, έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο αλλά θα μείνει διασωληνωμένη. Δεν ξέρω για πόσο καιρό.

Ο οδηγός είναι 75 χρονών, λέει δεν είδε το παιδί και δεν έχει εμφανιστεί καθόλου. Και δεν υπήρχε φρενάρισμα πουθενά» περιέγραψε η γιαγιά της 13χρονης μιλώντας στο LiveNews.

Η ειρωνεία της υπόθεσης σύμφωνα με την ίδια, είναι ότι ένας από τους νοσοκόμους, στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η μικρούλα, είναι γιος του οδηγού.

«Εκεί που έχουμε το παιδί, έχουμε μάθει πως είναι νοσοκόμος ο γιος του και δεν έχει εμφανιστεί καθόλου».

Η μητέρα της 13χρονης, με αγωνία είπε στο Live News: «Τελευταία ενημέρωση που είχα χτες το βράδυ από τον κύριο Ηλιάδη είναι ότι είμαστε αισιόδοξοι».

Ευτυχώς τα πρώτα μηνύματα φαίνονται θετικά και όλα δείχνουν πως τελικά κερδίζει τη μάχη η 13χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Στο πλευρό της είναι συνεχώς η μητέρα της, η οποία είπε ότι: «το θετικό μέσα σε όλο αυτό το συμβάν είναι ότι το παιδί είχε τις αισθήσεις του».

Οι κάτοικοι μιλούν για έναν δρόμο, που οδηγοί περνούν με ταχύτητα από την κατοικημένη περιοχή χωρίς να νοιάζονται για τίποτα. Το «στοίχημα» τώρα είναι στα μέσα της εβδομάδας, εφόσον δεν παρουσιαστεί επιπλοκή, να βγάλουν την 13χρονη από την καταστολή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version