Ελλάδα

Γιώργος Λυγγερίδης: «Σας ευχαριστούμε» – Η επιστολή της οικογένειας του αδικοχαμένου αστυνομικού

Ο αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια στου Ρέντη, έχασε τη μάχη με τη ζωή με την οικογένειά του να απευθύνει δημόσιο «ευχαριστώ» σε όσους τους στήριξαν.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης πάλεψε σκληρά στο νοσοκομείο για να παραμείνει στη ζωή, με την οικογένειά του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Δυο εβδομάδες μετά το τελευταίο αντίο, με επιστολή τους, απευθύνονται σε όσους τους στήριξαν ηθικά, σε όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα για το Γιώργο, στους ανθρώπους του νοσοκομείου της Νίκαιας, την ΕΛΑΣ, την κυβέρνηση και την υπηρεσία του Γιώργου «τη δεύτερη οικογένειά του», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, θέλοντας να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους.

Η επιστολή

«Η οικογένεια του ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ Γεωργίου, με την παρούσα επιστολή, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλο τον κόσμο για την ηθική στήριξη και για την πρωτοφανή συμμετοχή του κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας στον τραυματισμό του παιδιού μας.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και προσωπικό του κυλικείου που μας έδειξαν να καταλάβουμε τι σημαίνει “ανθρωπιά”.

Ακόμη, ευχαριστούμε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την ψυχολογική και λοιπή υποστήριξη από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα, όπως επίσης και σύσσωμη την Ελληνική κυβέρνηση που στέκεται στο πλευρό μας στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τη δεύτερη οικογένεια του Γιώργου που είναι η Υπηρεσία του, η Υ.Α.Τ. Αττικής.

Με τιμή, Οικογένεια Λυγγερίδη».

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΠΟΑΣΥ για το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική: «Η πολιτεία έχει βαρύτατες ευθύνες – Δεν έχει τιθασεύσει τη βία στο δρόμο»
«Ας καταλάβουν επιτέλους οι αρμόδιοι ότι δεν αρκεί να επισημαίνουν, ως καλοί αναλυτές, τις παθογένειες της οδικής ασφάλειας» αναφέρει σε ανακοίνωσή της
Αστυνομία
Μαρία Καρυστιανού: Τα 7 ερωτήματα στον πραγματογνώμονα Τάσο Δέδε για τα Τέμπη – «Αναρωτιέμαι ποια είναι τα αληθινά σας κίνητρα»
«Για ποιον λόγο  δεν σέβεστε  τον πόνο των χαροκαμένων  συγγενών,  αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών, που  τολμούν πλέον να διεκδικούν  την αλήθεια;»
Η Μαρία Καρυστιανού