Site icon NewsIT

Γιώργος Παπανδρέου και Γουέντι Κόνελι έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

05.09.2024 | 12:56
Γιώργος Παπανδρέου και Γουέντι Κόνελι έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση στα 50 χρόνια του ΠΑΣΟΚ

Εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στο Ζάππειο Μέγαρο, Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024. Χαιρετισμό απηύθυναν οι πρώην Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τιμήθηκαν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974. Στην εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, και ακολούθησε συναυλία - αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και το έργο του ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη Μεταπολίτευση. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Γιώργος Παπανδρέου και η Ολλανδέζα σύντροφος του Γουέντι Κόνελι αποτέλεσαν το νούμερο ένα στόχο των παπαράτσι οι οποίοι έστησαν αμέτρητα… καρτέρια προκειμένου να τους αποτυπώσουν μαζί στο φωτογραφικό τους φακό.

Μετά από 10 χρόνια σχέσης όμως και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τα 50 έτη του ΠΑΣΟΚ, το ζευγάρι πρόσφερε αμέτρητα καρέ στους…διώκτες.

O πρώην πρωθυπουργός κι αρχηγός του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τρίτης (3/9/2024), έφτασε στους χώρους του Ζαππείου συνοδευόμενος από την 60χρονη πλέον σύντροφο του με την οποία γνωρίστηκε το 2014 στη Σκιάθο, όπου η Γούεντι Κόνελι διαθέτει κατοικία την οποία είχε αγοράσει μαζί με τον πρώην σύζυγο της.

Οι δύο τους φαίνεται να ερωτεύτηκαν από την πρώτη τους συνάντηση, ενώ τους ένωσε κι η μεγάλη τους αγάπη για τη γυμναστική. Μάλιστα η Γουέντι Κόνελι στην Ολλανδία διέθετε γυμναστήριο κι παρέδιδε μαθήματα personal training.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ βρίσκεται σε διάσταση με την τότε σύζυγο του Άντα μετακομίζει στην περιοχή του Μαραθώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή των δικαστικών. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις αρχές του 2015 αρχίζουν στο φως έρχονται οι πρώτες φήμες για τη σχέση του Γιώργου Παπανδρέου με τη γυμνάστρια με τα γαλανά μάτια και τα κοντά μαλλιά.

Οι παπαράτσι θα προσπαθήσουν να τους αποθανατίσουν σε κάποια έξοδο τους, ωστόσο θα το καταφέρουν ελάχιστες φορές και κατά της διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στη Σκιάθο, αλλά και στη Σύμη.

Τα χρόνια θα περάσουν χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια κοινή τους παρουσία σε μεγάλο πολιτικό γεγονός. Η Γουέντι Κόνελι απέχει από ομιλίες του συντρόφου της, ενώ η μόνη της δημόσια παρουσία στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ήταν το Φεβρουάριο του 2019.

Ήταν σε εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Πάτρα. Κάθισε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων δίπλα στα παιδιά του συντρόφου της Αντρίκο και Μαργαρίτα με τα οποία διατηρεί εξαίρετες σχέσεις.

Ωστόσο η παρουσία της, στο πλευρό του αγαπημένου της το βράδυ της 3ης Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο ήταν η πρώτη της σε μια τόσο μεγάλη εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ. Κάθισε δίπλα από τον Γιώργο Παπανδρέου στις πρώτη σειρά των καθισμάτων, φορώντας ένα μπεζ παντελόνι κι ένα άσπρο πουκάμισο.

Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία της κέντρισε τα βλέμματα των παραβρισκόμενων, καθώς ακόμα και πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος την έβλεπαν για πρώτη φορά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του Γιώργου Παπανδρέου στην εκδήλωση η Γουέντι Κόνελι, τον χειροκρότησε πολλές φορές ενώ δεν ήταν δύσκολο να διακρίνει κάποιος ότι ο έρωτας τους δεν έχει φθαρεί με την πάροδο των χρόνων.

Φωτογραφίες Eurokinissi: Τατιάνα Μπόλαρη  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version