Ελλάδα

Γιώργος Πατούλης για τη Νάνσυ Κοιλού: «Είναι γεννημένη μαμά, έχει υπευθυνότητα σε αυτό το κομμάτι»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού με τον ερχομό του γιου τους στη ζωή

«Παρότι είναι 12 ημερών, είναι σαν 4 μηνών», εξήγησε με χαμόγελο ο Γιώργος Πατούλης για τον γιο που απέκτησε με την Νάνσυ Κοιλού.
 
Για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, με την σύζυγό του Νάνσυ Κοιλού και τον γιο τους, μίλησε από καρδιάς, ο Γιώργος Πατούλης, το πρωί της Τετάρτης (26.02.2025) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
 
Γιώργος Πατούλης και Νάνσυ Κοιλού απέκτησαν τον πρώτο γιο τους, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με την χαρμόσυνη είδηση να γίνεται γνωστή με ανάρτηση στα social media του τέως περιφερειάρχη Αττικής.
 
Όσον αφορά για την συμβίωση των 3 στο σπίτι, ο ίδιος αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι ο γιος μας, μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Είναι ωραίος τύπος, είναι χαρούμενο παιδί. Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι είναι χαμογελαστός και μετά τον θηλασμό, είναι φαγανός, ανά δίωρο τον ταΐζουμε. Τα έχω μάθει εκ νέου. Εννοείται βοηθάω όσο μπορώ. Φεύγω πρωί αλλά έρχομαι αρκετά νωρίς στο σπίτι γιατί θέλω να είμαι κοντά».

Σχετικά με τον δύσκολο ρόλο της μητέρας, που έχει αναλάβει η Νάνσυ Κοίλου, ο Γιώργος Πατούλης ξεκαθάρισε πως η αγαπημένη του είναι λες και γεννήθηκε για αυτό.

«Η Νάνσυ οφείλω να πω ότι είναι σαν να είναι γεννημένη για μαμά. Έχει τόση υπευθυνότητα σε αυτό το κομμάτι. Ο γιος μας είναι καλό παιδί, δεν μας απασχολεί, όταν φάει όλα είναι καλά. Δεν έχει ακόμα κολικούς, παρότι είναι 12 ημερών, είναι σαν τεσσάρων μηνών», είπε συγκεκριμένα.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκάλυψη για το πόρισμα της τραγωδίας στα Τέμπη: Θα λέει ότι η έκρηξη δεν προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης
Πληροφορίες για τα στοιχεία που θα περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο πόρισμα, που δημοσιοποιείται μόλις μία ημέρα πριν τις μαζικές συγκεντρώσεις της Παρασκευής
Στιγμιότυπο από τη νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη
«Δέχτηκα απειλές για να μην δημοσιευτούν τα ηχητικά», λέει ο πραγματογνώμονας των οικογενειών των θυμάτων Τεμπών, Βασίλης Κοκοτσάκης
Και ο ειδικός πραγματογνώμονας του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών βλέπει υδρογονάνθρακες πίσω από την φωτιά που προκλήθηκε μετά την σύγκρουση
Πυροσβέστες στα τρένα που συγκρούστηκαν στα Τέμπη