Site icon NewsIT

Γιώργος Τρομάρας: Στο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο

17.01.2022 | 10:24
Γιώργος Τρομάρας: Στο νοσοκομείο ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο

Στην Αργολίδα έχει έρθει για λίγες ημέρες ο γνωστός σε όλους μας παλαιστής Γιώργος Τρομάρας , ο τελευταίος στο είδος του Έλληνας μασίστας. Ο Τρομάρας παρουσίασε ένα σώου δύναμης και αντοχής σε δημοτικό σχολείο της πόλης Ναυπλίου. Έσυρε με τον λαιμό του ένα αμάξι ,έκοψε τηλεφωνικούς καταλόγους με τα χέρια του ,έσπασε ξύλα με το κεφάλι του και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς . Κι όπως λέει ο ίδιος ,είμαι 65 ετών και δεν το βάζω κάτω ,κάνω ότι κάνω για την Ελλάδα ,η κρίση δεν πρέπει να μας καταβάλει . Ο Τρομάρας θα συνεχίσει τις παραστάσεις και σε άλλα σχολεία της περιοχής, Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο γνωστός Έλληνας παλαιστής, Γιώργος Τρομάρας, ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο Γιώργος Τρομάρας νοσηλεύεται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 75χρονος, Γιώργος Τρομάρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς υπέστη εγκεφαλικό και πλέον η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. 

Ο Γιώργος Τρομάρας γεννήθηκε το 1947 στην Αγία Σοφία Αιτωλοακαρνανίας. Από μικρή ηλικία επέδειξε μεγάλη μυϊκή δύναμη και φάνηκε η αγάπη του για την πάλη. 

Θριάμβευσε ως παλαιστής αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ως ο συνεχιστής του Κουταλιανού. Κατάφερνε να λυγίζει χοντρά σίδερα, έσπαγε αλυσίδες, σήκωνε και μετακινούσε αυτοκίνητα κ.α.

Είναι ο πρώτος που διοργάνωσε αγώνες δυναμικού τριάθλου (powerlifting) στην Ελλάδα.

Ο κ. Τρομάρας είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα του δυναμικού τριάθλου.

ilialive.gr - Ο Γιώργος Τρομάρας στον Πύργο

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version