Ελλάδα

Γκάζι: Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο – Κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 33χρονος Αλβανός συνεπιβάτης του τζιπ, που ενεπλάκη στο αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς ενάντια των τριών νεαρών Κρητικών στο Γκάζι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (16.12.23), με αποτέλεσμα ο ένας εξ αυτών να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 33χρονος συνοδηγός πήρε δρόμο για τις φυλακές μετά την απολογία του για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Ο 33χρονος που κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή, προανακριτικά έχει δηλώσει σοκαρισμένος από τη ψυχρώ επίθεση του οδηγού του τζιπ στην παρέα των νεαρών και  έχει υποστηρίξει ότι το μόνο που έκανε εκείνος ήταν να ρίξει ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών που τον έφτυσε. Τότε και πριν το καταλάβει ο οδηγός του τζιπ έβγαλε όπλο και πυροβόλησε. 

Σε βάρος του  37χρονου οδηγού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για  απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία και αναζητείται.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Ο ηλικιωμένος αναπαριστά τις σκηνές της ληστείας στο σπίτι που ζει με τη γυναίκα του στο Πόρτο Ράφτη
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα