Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Γλυφάδα: Τραμ χτύπησε 14χρονο – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια

Γλυφάδα: Τραμ χτύπησε 14χρονο – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι (21.10.2024) στη Γλυφάδα, όταν 14χρονος που προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο, χτυπήθηκε από τραμ.

Το ατύχημα έγινε στην οδό Διαδόχου Παύλου, μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας.

Ευτυχώς ο 14χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού ώστε να κάνει εξετάσεις για να βεβαιωθούν οι γιατροί και η οικογένειά του πως είναι καλά στην υγεία του.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της Γραμμής 7 Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα Πειραιά.

«Έπεσε κάτω και τρόμαξε πολύ»

Για το ατύχημα που είχε ο 14χρονος μίλησε στο newsit.gr ο πατέρας του παιδιού, εξηγώντας πως εκείνο το σημείο είναι πολύ επικίνδυνο.

«Πήγε το παιδί να διασχίσει τις γραμμές γιατί πήγαινε στο κολυμβητήριο που έχει εκεί. Περνούσε το τραμ εκείνη την ώρα και χτύπησε το παιδί στο πλάι. Έπεσε κάτω και τρόμαξε πολύ. Υπάρχουν δέντρα στο σημείο που έχουν κρεμάσει και δεν φαίνεται τίποτα εκεί και έτσι γίνεται πολύ επικίνδυνο το σημείο.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι προβλέψιμη εκείνη η είσοδος για να πάει κανείς στο παραλιακό κολυμβητήριο. Το παιδί μου χτύπησε στο πρόσωπο έχει αμυχές αλλά ευτυχώς είναι καλά. Αν ήταν 5 μέτρα πιο μπροστά θα τον είχε παρασύρει κανονικά», τόνισε ο πατέρας του παιδιού.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις