Ελλάδα

Γλυφάδα: Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα που λήστεψαν 23χρονο – Δύο ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι, έκαναν επίθεση σε 23χρονο και τον λήστεψαν τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.04.2023) στη Γλυφάδα.

Οι δυο ανήλικοι που έκαναν την επίθεση στον 23χρονο στη Γλυφάδα, είναι ηλικίας 16 και 17 ετών. Όσον αφορά στους άλλους δυο, τους ενήλικες, αυτοί είναι 18 και 21 χρονών.

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα, το ακινητοποίησαν με τη βία και του άρπαξαν το πορτοφόλι. Μέσα σε αυτό είχε 80 ευρώ. 

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και διέφυγαν. Λίγο αργότερα, όμως, όλοι τους εντοπίστηκαν από την αστυνομία, αναγνωρίστηκαν από τον 23χρονο και συνελήφθησαν. 

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Χρίστος Κούγιας δε ξέρει να χειρίζεται τη δημοσιότητα», λέει συνεργάτης του Αλέξη Κούγια - «Δεν υπάρχει επικεφαλής στο γραφείο»
«Όταν πας στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα σου και σε ρωτούν αν έκανες follow ή unfollow τη μάνα σου, αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι απαράδεκτο και προκαλεί εκνευρισμό»
Ο Χρίστος Κούγιας