Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από την δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε 4 φωτιές

Την Τετάρτη (21/08/2024) θα απολογηθεί ο 80χρονος, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα ως υπαίτιος για 4 φωτιές στα Γλυκά Νερά την περασμένη Κυριακή (11/08/2024).

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για την δράση του 80χρονου που φέρεται να έβαλε 4 φωτιές στα Γλυκά Νερά, φαίνονται τα μπιτόνια που βρέθηκαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Στην άλλη εικόνα από βιντεοληπτικό υλικό το όχημά του, με το οποίο σταματούσε και πετούσε φλεγόμενα αντικείμενα. Μάλιστα φαίνεται και ο καπνός από τη φωτιά που είχε μόλις βάλει στα Γλυκά Νερά.

fwtia glika nera fwtia glika nera

Στον ηλικιωμένο άνδρα αποδίδεται η κακουργηματική κατηγορία του εμπρησμού από πρόθεση, κατ’ εξακολούθηση που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι 20 έτη.

Ο 80χρονος κατηγορείται για 3 εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στη μία και μισή  στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους  και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η δραματική περιγραφή του αστυνομικού για την επίθεση του 51χρονου με κατσαβίδι στο Α.Τ Κορωπίου: «Άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι σαν θηρίο»
«Το γραφείο είχε γεμίσει αίματα και εμείς ήμασταν τραυματισμένοι», περιέγραψε ο αστυνομικός για τις εικόνες πανικού που επικράτησαν στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου
Ο 51χρονος «κατσαβιδάκιας» του Κορωπίου
Τροχαίο στην Αθηνών – Κορίνθου: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο στο ρεύμα προς Κόρινθο – Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» στο σημείο
Στο «κόκκινο» η Αθηνών - Κορίνθου από το ύψος του Χαϊδαρίου μέχρι και τη συμβολή με την περιφερειακή Αιγάλεω καθώς πέρα από το τροχαίο, στο σημείο βρέχει ακατάπαυστα
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Προσχεδιασμένη η επίθεση του 51χρονου «κατσαβιδάκια» στο Κορωπί - Τα απειλητικά σημειώματα και η μανία του να σκοτώσει αστυνομικούς
Διατάχθηκε ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που άνοιξαν πυρ κατά του 51χρονου με σκοπό να τον σταματήσουν. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου
Ο 51χρονος «κατσαβιδάκιας» του Κορωπίου