Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Καταπέλτης» στην κατάθεσή της η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου καταθέτει στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως χειριστικό και περιέγραψε ότι από την πρώτη κιόλας συνεδρία η Καρολάιν της είχε εκμυστηρευτεί ότι ήθελα να πάρει το παιδί της και να φύγει από το σπίτι των Γλυκών Νερών.

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι λίγο νωρίτερα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε παρουσιάσει τη σχέση τους ιδανική γεμάτη έρωτα, ταξίδια και πάθος.

«Ήταν η συμπεριφορά του κατηγορούμενου άκρως χειριστική απέναντι στην Καρολάιν. Άκρως, ελεγκτική. Η ίδια πολλές φορές η Καρολάιν δεν καταλάβαινε τον εαυτό της, την έκανε να αισθάνεται ενοχές.

Η μητέρα της, της έστελνε χρήματα και τα έπαιρνε εκείνος, δεν είχε ούτε πέντε ευρώ πάνω της. Ήθελε να πάει σε μια σχολή ζαχαροπλαστικής αλλά δεν είχε χρήματα. Δεν μπορούσε να μετακινηθεί όλα γίνονταν με ταξί φίλου του κατηγορουμένου».

Ακόμη η μάρτυρες ανέφερε πως «οι μώλωπες της ψυχής της Καρολάιν καθρεπτίζονταν στο χαμόγελό της» περιέγραψε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο την παρακολουθεί με προσοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η οικογένειά του είχε καταγγείλει για βία το δράστη της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο - Αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα
Ο δράστης είχε κάνει μια απόπειρα αυτοκτονίας όπου τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή η μητέρα του - Εκανε χρήση ουσιών και δεν έπαιρνε τα φάρμακά του καταγγέλουν συγγενείς
Διπλή δολοφονία στο Αίγιο