Site icon NewsIT

Γλυκά Νερά: «Μου επιτέθηκε και με πέταξε στη μάντρα» λέει το ηλικιωμένο θύμα του γνωστού σκηνοθέτη

28.10.2024 | 20:54
Γλυκά Νερά: «Μου επιτέθηκε και με πέταξε στη μάντρα» λέει το ηλικιωμένο θύμα του γνωστού σκηνοθέτη

Σοκάρουν οι περιγραφές του 72χρονου στα Γλυκά Νερά τον οποίο ξυλοκόπησε γνωστός σκηνοθέτης για την… προτεραιότητα στο δρόμο!

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν δέχθηκε την παρατήρηση του 72χρονου άνδρα, επειδή οδηγούσε παράνομα σε πεζόδρομο στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα του έπαιζαν μικρά παιδιά.

Κάκωση στον αριστερό ώμο και στην κλείδα και μώλωπες στα χέρια και στα πόδια ήταν ότι αποκόμισε ο 72χρονος, έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής (25/10/2024) από τον γνωστό σκηνοθέτη, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι του.

«Εμένα ήρθε και με πήρε το ΕΚΑΒ και με πήγε στο ΚΑΤ πάνω στο νοσοκομείο. Κι έχω εδώ τους μώλωπες εδώ πέρα και στο πόδι εδώ κάτω με έχει, όπως με ταρακούνησε και με πέταξε στη μάντρα», είπε το θύμα στο MEGA.

Το χρονικό

Ο 72χρονος κατέβαινε με το όχημά του από τον συγκεκριμένο δρόμο, προκειμένου να στρίψει για να πάει στο σπίτι του.

Ωστόσο, ο δρόμος ήταν κλειστός λόγω σταθμευμένων οχημάτων. Από την άλλη πλευρά του δρόμου ερχόταν ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος παραβίασε τη συγκεκριμένη πινακίδα απαγόρευσης έλευσης οχημάτων. Ο σκηνοθέτης άρχισε να κορνάρει στον 72χρονο με αποκορύφωμα να του επιτεθεί.

«Κατεβαίνει κάτω ο κύριος, έρχεται εκεί έβριζε πάρα πολύ άσχημα. Έρχεται εδώ ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου, μου δίνει μια με πετάει απέναντι στο ντουβάρι. Ευτυχώς έβαλα το χέρι μου και δεν χτύπησα το κεφάλι μου».

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει στην κάμερα του MEGA, ο σκηνοθέτης δεν σταμάτησε εκεί, αλλά μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και άρπαξε τα κλειδιά προκειμένου να βάλει το αυτοκίνητο στην άκρη και να φύγει ανενόχλητος.

«Εγώ τα’ χασα… να πάρει το αυτοκίνητό μου και να μου το κάνει αυτό και να πάει να μου το βάλει στο βουνό εκεί; Να μου καταστρέψει το αμάξι εμένα για να περάσει;».

Το συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε μέρα μεσημέρι και μάλιστα μπροστά στα μάτια των γειτόνων, αλλά και μικρών παιδιών που έπαιζαν στο σχολείο που βρίσκεται στο σημείο.

Μήνυση εις βάρος του σκηνοθέτη κατέθεσε ο 72χρονος

Ο σκηνοθέτης μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το MEGA.

Ο 72χρονος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δράστη και αύριο θα οδηγηθεί στον ιατροδικαστή για περαιτέρω εξέταση των τραυμάτων του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version