Site icon NewsIT

Γνωστή Αθηναία δικηγόρος πιάστηκε φορτωμένη με κοκαΐνη

14.08.2024 | 17:02
Γνωστή Αθηναία δικηγόρος πιάστηκε φορτωμένη με κοκαΐνη

Δικηγόρος της Αθήνας, πιάστηκε στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής γιατί κουβαλούσε στο αυτοκίνητο της ποσότητα κοκαΐνης μοιρασμένη σε δόσεις.

Η σύλληψη της εντυπωσιακής μελαχρινής δικηγόρου έγινε χθες 10 λεπτά μετά τη μία το βράδυ στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πλέον υπόθεση έχει λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης για την υπόθεση με την κοκαΐνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η ίδια ανέφερε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ιδιωτική χρήση και στη συνέχεια ότι κάποιος της τα έβαλε παρόλο που βρέθηκαν στο όχημα της ιδιοκτησίας της κάτω από τη θέση του οδηγού, ενώ αυτό που ψάχνουν τώρα είναι να δουν οι αρχές είναι, που θα κατέληγαν οι 40 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με τη «λευκή κυρία». 

Καρφωτή

Όπως αναφέρουν πηγές στο newsit.gr, το ξεδίπλωμα της υπόθεσης άρχισε μετά από μια πληροφορία που έφτασε στην Υπoδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ότι ένα αυτοκίνητο από τη Θεσσαλονίκη θα έφτανε στην Αθήνα φορτωμένο με ναρκωτικά.

Μάλιστα το «βαθύ λαρύγγι» που «κάρφωσε» έδωσε τον τύπο του οχήματος στους αστυνομικούς οι οποίοι το εκμεταλλεύτηκαν για να στήσουν το μπλόκο τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ: «Αναφέρεται ότι, την 00:50’ ώρα της 14-08-2024, στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υ.Δ.Ν. κατελήφθη η δράστις, επαγγέλματος δικηγόρος, να κατέχει επιμελώς κρυμμένα εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, σαράντα (40) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους -33,8- γραμμαρίων.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
• Κοκαΐνη βάρους -33,8- γραμμαρίων
• Ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
• Μία ζυγαριά ακριβείας

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε πρωινές ώρες της 14-08-2024,  ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών». Η δικηγόρος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση, παρόλο που το κάθισμα του οδηγού βρέθηκαν τα ακουστικά και ζυγαριά ακριβείας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κάποιος τα έβαλε για να την ενοχοποιήσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version