Site icon NewsIT

«Γράμματα αγάπης από την Αθήνα»: Ψηφιακή τουριστική καμπάνια με στιλ καρτ ποστάλ (pics, vid)

01.03.2021 | 13:13

H Αθήνα στέλνει στο εξωτερικό μέσα από έξι βίντεο «καρτ – ποστάλ» το μήνυμα «Ανυπομονούμε, να σας δούμε ξανά!». Πρόκειται για μία πρωτότυπη ψηφιακή καμπάνια του This is Athens, του επίσημου οδηγού της πόλης.

Η καμπάνια για την Αθήνα έχει τίτλο: «Love Letters from Athens» – «Γράμματα αγάπης από την Αθήνα» και είναι εμπνευσμένη από τις… γεμάτες προσμονή επιστολές, που ανταλλάσσονταν κατά τις περιόδους των μεγάλων δοκιμασιών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του δήμου, η καμπάνια απευθύνεται σε τρεις γλώσσες, στους λάτρεις της Αθήνας στο εξωτερικό και έχει σκοπό να προκαλέσει συναισθήματα νοσταλγίας στους επισκέπτες, αναπτύσσοντας με αυτό τον τρόπο μία «προσωπική» σχέση ανάμεσα σε εκείνους και την πόλη.

Στοχεύει δε κυρίως σε κοινό από χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης και ειδικότερα από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Τα έξι βίντεο, σύντομης διάρκειας, παρουσιάζουν σημαντικά τοπόσημα της Αθήνας, όπως το Άγαλμα της Αθηνάς στο Μέγαρο της Ακαδημίας, το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το Παναθηναϊκό Στάδιο, την Πλάκα κ.α.

Τα βίντεο είναι εμπνευσμένα από τη ζωή στην πόλη, από τον Πολιτισμό, την Τέχνη, την Αρχιτεκτονική και την Ιστορία της.

Απολαύστε τα βίντεο:

Η καμπάνια, που διατίθεται ψηφιακά σε τρεις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά), στοχεύει σε κοινό από χώρες της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης και κυρίως από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version