Ελλάδα

Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε από μπάζα σε κτίριο στο Πασαλιμάνι

Συντετριμμένοι φίλοι, συνάδελφοι, συγγενείς και δεκάδες συμπολίτες του αποχαιρέτισαν σήμερα (20.04.2024) τον άτυχο 31χρονο αστυνομικό Αγαθάγγελο Παπαδόπουλο στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελιστρίας στα Γρεβενά.

Ο 31χρονος αστυνομικός, ο οποίος εργαζόταν και σε οικοδομή για να ενισχύσει το εισόδημά του, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του όταν κατά τη διάρκεια εργασιών σε διώροφη κατοικία επί της οδού Νεωρίων, στην ακτή Μητσοπούλου στο Πασαλιμάνι, κατέρρευσε μέρος του κτιρίου.

Στο τελευταίο αντίο, όπως ήταν φυσικό, κυριάρχησαν ο πόνος, η θλίψη και ένα πελώριο και αναπάντητο “γιατί” όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το star-fm.gr.

kideiaastynomikoy

Την στιγμή που το λευκό φέρετρο έμπαινε στον ναό, εκατοντάδες φίλοι, συνάδελφοι αλλά και συγγενείς, άρχισαν να χειροκροτούν, τον Αστυνομικό που έφυγε τόσο πρόωρα αλλά και άδικα από κοντά μας.

Δεκάδες στεφάνια, κατέκλεισαν από νωρίς την Εκκλησία, αν και η επιδημία της οικογένειας ήταν αντί για στεφάνια, να διατεθούν τα χρήματα στο γηροκομείο Γρεβενών. 

KIDEIOXARTO

Ανάμεσά τους από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Δημητρίου Μάλλιου, του Διευθυντή της Αμεσης Δράσης Αττικής αλλά και πολλών συνδικαλιστικών ενώσεων της χώρας..

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα