Τρίτη, 27 Αυγ.
28oC Αθήνα

Γυναίκα έβαζε φωτιές στην Τρίπολη για να πλησιάζει ερωτικά τους πυροσβέστες

Γυναίκα έβαζε φωτιές στην Τρίπολη για να πλησιάζει ερωτικά τους πυροσβέστες
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δικαιολογίες από εμπρηστές, έχουν ακούσει πολλές οι πυροσβέστες. Αυτό που συνέβη στην Τρίπολη ωστόσο ξεπερνά κάθε φαντασία αφού μια 44χρονη γυναίκα, φέρεται να έβαζε φωτιές για να πλησιάζει… ερωτικά τους πυροσβέστες!

Ο λόγος για μια 44χρονη που συνελήφθη στην Τρίπολη ως υπαίτια πρόκλησης δύο πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, κατ’ εξακολούθηση και από πρόθεση. Πληροφορίες λένε, πως η γυναίκα έβαζε τις φωτιές «γιατί της άρεσε να παρακολουθεί τους πυροσβέστες» με πρόθεση να τους προσεγγίσει ερωτικά!

Στη 44χρονη επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή και θα εκτίσει κανονικά δύο μήνες. Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 ευρώ.

Σύλληψη εμπρηστή και στη Δράμα

Στο μεταξύ, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, ένας άνδρας 51 ετών ως υπαίτιος πρόκλησης τριών πυρκαγιών σε αγροτική έκταση, από πρόθεση και κατ’ εξακολούθηση (στις 24, 25 και 26 Αυγούστου 2024), στον οικισμό Υψηλόν, στη Δράμα και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.406,25€

Ο άνδρας οδηγήθηκε σήμερα 27/8/24 στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Δράμας και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών, με εκτιτέα ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις