Τετάρτη, 17 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι» – Ο 42χρονος απειλούσε την 37χρονη και της έκοψε τα φρένα στο μηχανάκι

Γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: «Άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι» – Ο 42χρονος απειλούσε την 37χρονη και της έκοψε τα φρένα στο μηχανάκι

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου και δολοφόνησε με καραμπίνα την 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και αυτοκτόνησε.

Όπως λένε στο newsit.gr φίλοι του ζευγαριού, ο 42χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στην Αμφιλοχία και αυτόχειρας και το 37χρονο θύμα αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους και γι’ αυτό βρίσκονταν σε διάσταση τους τελευταίους τρεις μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη την Πέμπτη, είχε υποβάλει μήνυση στον 42χρονο για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ωστόσο δεν είχε καταστεί δυνατή η σύλληψή του. Η γυναίκα είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε panic button και διαμονή σε ειδικό χώρο φιλοξενίας. 

Στις 12 Μαΐου ο δράστης είχε συλληφθεί μετά τη μήνυση που του υπέβαλε η 37χρονη για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση, απειλή και σωματικές βλάβες, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αθωώθηκε.

«Την απειλούσε και της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι»

«Είχαν χρόνια προβλήματα. Ήταν γνωστό. Φοβόταν εδώ και πολλούς μήνες. Περίπου τρεις μήνες ήταν σε διάσταση και αυτός δεν μπορούσε να διαχειριστεί ότι θέλει να χωρίσει από εκείνον και δεν μπορούσε να ζήσει μόνος του. Με τα παιδιά κανονικά, και χθες μαζί του ήταν ο γιος του στο χωριό που μένει με τους γονείς του. Έφυγε από το χωριό, πήρε κρυφά τα κλειδιά από τον γιο του και πήγε στο σπίτι της που εκεί ήταν η κόρη τους. Μπήκε παράνομα και την απειλούσε ότι “άμα δεν έρθεις, θα σκοτώσω το κορίτσι”», τονίζει στο newsit.gr φίλη της αδικοχαμένης 37χρονης.

«Φοβόταν για τη ζωή της, προσπαθούσαν να βγάλουν κλήση για την αστυνομία και δεν έβρισκαν κανέναν στο τηλέφωνο. Φοβόταν για την κόρη της και πήγε στο σπίτι για να την σώσει αλλά όταν τον αντίκρυσε που ήταν μέσα στο σπίτι, εκεινη φοβηθηκε και προσπάθησε να στρίψει το αμάξι για να φυγει. Αυτός όμως όταν την είδε μέσα στο αμάξι, πήδηξε από το μπαλκόνι πάνω στο αυτοκίνητο και την πυροβόλησε με την καραμπίνα». Κάποιος την προειδοποίησε αρχικά ότι “αυτός είναι στο σπίτι σου” και μετά της έστελνε συνέχεια ο ίδιος απειλητικά μηνύματα», επισημαίνει.

«Και την Τετάρτη την περίμενε έξω από το σπίτι. Της έκοψε και τα φρένα στο μηχανάκι, γι’αυτό πήγε η Αρετή στον εισαγγελέα την Πέμπτη, φοβήθηκε», σχολιάζει.

«Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν»

«Το μάθαμε σήμερα το πρωι. Ήταν πολλά χρόνια παντρεμένοι, πάνω από 13 χρόνια. Είχαν προβλήματα πολλά χρόνια τώρα, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση. Ήταν γνωστό ότι υπήρχε κακοποιητικη συμπεριφορά. Χώριζαν και τα ξανάβρισκαν», λέει στο newsit.gr συγγενής του 42χρονου δράστη και αυτόχειρα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις