Ελλάδα

Γυναικοκτονία στην Νίκαια: Στραγγαλισμός η αιτία θανάτου της 50χρονης – Είχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας ο συζυγοκτόνος

Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά σχετικά με τη γυναικοκτονία της 54χρονης στην Νίκαια από το σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η εξέταση του ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι στην Νίκαια, έδειξε πως ο θάνατος προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Επιβεβαίωσε έτσι τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν την άτυχη γυναίκα να έχει βρεθεί με σημάδια στο λαιμό.

Πληροφορίες επίσης θέλουν τον 50χρονο να είναι μεθυσμένος όταν δολοφόνησε τη σύζυγό του, ωστόσο δεν έχει βρεθεί αλκοόλ στο σπίτι του. Μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως οι αστυνομικοί τον εντόπιζαν στην περιοχή μεθυσμένο, και τον έπαιρναν στο τμήμα μέχρι να ξεμεθύσει.

Παρελθόν οικογενειακής βίας

Ο 50χρονος φέρεται επίσης να έχει βεβαρημένο παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, είχε οδηγηθεί στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία το 2017 και το 2019. Τότε η σύζυγός του είχε πει πως δε θέλει να του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Είχε νοσηλευτεί και στο Δαφνί, με την τελευταία φορά να είναι το Μάιο του 2022. Όταν τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα μετά το φόνο, έπαθε επιληπτική κρίση, και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος, λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία και είπε «ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο σπίτι που βρίσκεται στην οδό Βοσπόρου, κοντά στον Άγιο Γεώργιο, και βρήκαν την 54χρονη γυναίκα νεκρή.

Το ζευγάρι έχει και μια ανήλικη κόρη, η οποία δεν ήταν σπίτι τη στιγμή του φόνου, καθώς εδώ και 6 μήνες μένει και τη γιαγιά της.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως ο 50χρονης αντιμετώπιζε προβλήματα, πως έπινε και πως η αστυνομία είχε ξαναπάει σπίτι, αφού ο 50χρονος είχε επιτεθεί στη σύζυγό του.

nikaia nikaia nikaia

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης/Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Τη σκαπούλαρα, έχω σπάσει το πόδι μου και υποβλήθηκα σε επέμβαση» λέει ο 36χρονος που παρασύρθηκε από όχημα στην Θεσσαλονίκη
«Πήγα κι εγώ εκεί και παρακαλούσα τον αστυνομικό που ήρθε να κάνει στον οδηγό το τεστ για το αλκοόλ και δεν το έκανε» λέει ο πατέρας του 36χρονου θύματος
Η στιγμή της παράσυρσης πεζού στην Θεσσαλονίκη
Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει βιαστικό οδηγό να πέφτει πάνω στη κλειστή μπάρα διάβασης του Προαστιακού προκαλώντας βραχυκύκλωμα
Το βίντεο αφορά το τροχαίο ατύχημα που έγινε την 31η Μαρτίου και προκάλεσε την ακινητοποίηση των συρμών του Προαστιακού και τις τεράστιες καθυστερήσεις στα δρομολόγια
Το βανάκι που προκάλεσε το βραχυκύκλωμα σε όλο το δίκτυο του Προαστιακού