Ακυρώνεται η εκδήλωση της Coca Cola Hellenic μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο, μετά την κατασκευή μεταλλικής σκηνής και τον σάλο που προκλήθηκε.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Coca Cola Hellenic επισημαίνει ότι είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές για το Παναθηναϊκό Στάδιο και ότι η κατασκευή επρόκειτο να φιλοξενήσει μία σημαντική εσωτερική εκδήλωση, με πλήρη σεβασμό στους όρους παραχώρησης και στις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές που είχαν εγκριθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με αφορμή δημοσιεύματα για κατασκευή στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σημειώνουμε ότι η εταιρεία μας αιτήθηκε και έλαβε εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες άδειες από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να προχωρήσει σε μια προσωρινή κατασκευή που θα φιλοξενούσε μια σημαντική εκδήλωση της εταιρείας μας, με πλήρη σεβασμό και τήρηση των προϋποθέσεων παραχώρησης προσωρινής χρήσης της πλατείας μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για προσωρινή και καθ’ όλα σύννομη κατασκευή, η οποία δεν ολοκληρώθηκε προκειμένου να αποτυπωθεί το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, η εταιρεία μας αποφάσισε να ακυρώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση».
Να σημειωθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη πραγματοποίησε σήμερα (28.03.2025) το πρωί αυτοψία στον χώρο και είχε δώσει εντολή να διακοπεί κάθε εργασία σχετικά με την προσωρινή μεταλλική κατασκευή μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.