Ελλάδα

Η Coca Cola Hellenic ακύρωσε την εκδήλωσή της στο Παναθηναϊκό Στάδιο μετά το σάλο με τη σκηνή

«Aκολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί» αναφέρεται στην ανακοίνωση

Ακυρώνεται η εκδήλωση της Coca Cola Hellenic μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο, μετά την κατασκευή μεταλλικής σκηνής και τον σάλο που προκλήθηκε.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Coca Cola Hellenic  επισημαίνει ότι είχε λάβει όλες τις απαιτούμενες άδειες από τις αρμόδιες αρχές για το Παναθηναϊκό Στάδιο και ότι η κατασκευή επρόκειτο να φιλοξενήσει μία σημαντική εσωτερική εκδήλωση, με πλήρη σεβασμό στους όρους παραχώρησης και στις αρχιτεκτονικές προδιαγραφές που είχαν εγκριθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για κατασκευή στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, σημειώνουμε ότι η εταιρεία μας αιτήθηκε και έλαβε εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες άδειες από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να προχωρήσει σε μια προσωρινή κατασκευή που θα φιλοξενούσε μια σημαντική εκδήλωση της εταιρείας μας, με πλήρη σεβασμό και τήρηση των προϋποθέσεων παραχώρησης προσωρινής χρήσης της πλατείας μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των εργασιών ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, τηρώντας απόλυτα τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τις μελέτες, όπως είχαν υποβληθεί και εγκριθεί.

Παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για προσωρινή και καθ’ όλα σύννομη κατασκευή, η οποία δεν ολοκληρώθηκε προκειμένου να αποτυπωθεί το τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, η εταιρεία μας αποφάσισε να ακυρώσει τη συγκεκριμένη εκδήλωση».

Να σημειωθεί η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη πραγματοποίησε σήμερα (28.03.2025) το πρωί αυτοψία στον χώρο και είχε δώσει εντολή να διακοπεί κάθε εργασία σχετικά με την προσωρινή μεταλλική κατασκευή μπροστά από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 57χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του μετά την επίθεση του 51χρονου δράστη με το κατσαβίδι - «Τον χτύπησε με πέτρα κι έφυγε»
«Τον ρώτησε αν "είναι αγρότης" και τον χτύπησε» λέει στο newsit.gr ο γιος του 57χρονου, του πρώτου θύματος των άγριων επιθέσεων του 51χρονου στο Κορωπί
Ο δράστης του Κορωπίου
Από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στον τραυματισμό των αστυνομικών στο Κορωπί - Δύο περιστατικά σε ΑΤ μέσα σε έναν χρόνο
Την 1/4/2024 η Κυριακή Γρίβα έπεφτε νεκρή από το μαχαίρι του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων ενώ στις 30/3/2025 ο 51χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε τρεις αστυνομικούς στο Κορωπί
Το ΑΤ Κορωπίου μετά την επίθεση του 51χρονου σε 3 αστυνομικούς