Site icon NewsIT

Η αφίσα της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την… συμπαράσταση στον Γιάννη Στουρνάρα

16.10.2013 | 17:44
Η αφίσα της ΠΟΕ – ΟΤΑ για την… συμπαράσταση στον Γιάννη Στουρνάρα

Χιουμοριστική και με... νόημα είναι η αφίσα της ΠΟΕ - ΟΤΑ για την εκδήλωση συμπαράστασης στην οικογένεια του Γιάννη Στουρνάρα, που θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Μετά την περίφημη δήλωση του κ. Στουρνάρα, ότι η μητέρα του και η πεθερά του ζουν με 500 ευρώ το μήνα, η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε να συγκεντρώσει τρόφιμα και να τα παραδώσει στον υπουργό, σε ένδειξη συμπαράστασης. Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 11 π.μ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ “δεν μπορεί να μείνει απαθής στο δράμα της οικογένειας του κ. Γιάννη Στουρνάρα. Τραπεζίτης, άνθρωπος των συμφερόντων που έβαλε τη χώρα στο ευρώ, αυτός που σήμερα ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών σε βάρος του Ελληνικού λαού, χαρακτηρίζει ευλογημένο το μνημόνιο, ευχαριστεί το Σόιμπλε και δίνει ως Υπουργός Οικονομικών δουλειές του Δημοσίου σε εταιρεία της συζύγου του και η μητέρα του και τα πεθερικά του να καλούνται να ζήσουν μόνο με 500,00ευρώ το μήνα; Είναι όντως ένα δράμα!!!”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τη φουκαριάρα τη μάνα του Στουρνάρα ρε γαμώτο!

Ηράκλειο: Στέλνουν τρόφιμα και ρούχα στη… μαμά του Στουρνάρα!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version