Ελλάδα

Η αφρικανική σκόνη «σκέπασε» την Εύβοια – Απόκοσμο σκηνικό

Οι εικόνες από τις Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου είναι απόκοσμες, με τον ουρανό να θυμίζει σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα σε αρκετές περιοχές της χώρας σήμερα Παρασκευή (14.3.25) με την αφρικανική σκόνη να έχει σκεπάσει ολόκληρη την Εύβοια.

Η αφρικανική σκόνη, η οποία επισκέπτεται την Εύβοια τις τελευταίες ώρες, έχει σκεπάσει ήδη αρκετές περιοχές, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό κοκτέιλ για τους κατοίκους.

Σε πολλές περιοχές η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ και η ορατότητα είναι περιορισμένη, με το φαινόμενο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Εκτός μάλιστα από τις πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης, αναμένεται να εκδηλωθούν και λασποβροχές.

Σύμφωνα με το evima.gr, οι εικόνες από τις Πετριές του δήμου Κύμης Αλιβερίου είναι απόκοσμες, με τον ουρανό να θυμίζει σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας που εξαρθρώθηκαν στη βόρεια Ελλάδα - Έσκαβαν και κοντά στον Τύμβο Καστά
Η αστυνομία είχε ενημερωθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2024 για τη δράση των κυκλωμάτων, που μάλιστα χρησιμοποιούσαν κωδικές ονομασίες
Περιπολικό της ΕΛΑΣ
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»
Φουντώνει ο δημόσιος διάλογος μετά το περιστατικό που σημειώθηκε μέσα στην Εθνική Πινακοθήκη, με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της «Νίκης»,...
Εθνική Πινακοθήκη: Βάσια Παναγοπούλου, Γιάννης Ζουγανέλης, Χάρης Ρώμας μιλούν για τον βανδαλισμό των έργων τέχνης από βουλευτή της «Νίκης»