Site icon NewsIT

Η ΕΛ.ΑΣ απαντά στον Νίκο Παππά τι είναι “μπάτσος”: Το βίντεο – γροθιά των 45 δευτερολέπτων

21.08.2024 | 16:09
Η ΕΛ.ΑΣ απαντά στον Νίκο Παππά τι είναι “μπάτσος”: Το βίντεο – γροθιά των 45 δευτερολέπτων

Πυροβολισμοί στον Πειραιά, με έναν άνδρα να έχει τραυματιστεί σοβαρά, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023. Ειδικότερα, οι πυροβολισμοί έπεσαν στην οδό Πραξιτέλους 147 στον Πειραιά. Ο δράστης, που είναι ηλικιωμένος, χρησιμοποίησε καραμπίνα. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

«Ας εξηγήσουμε λοιπόν τι είναι μπάτσος». Μόνο αυτά τα λόγια χρησιμοποίησε η ελληνική αστυνομία για να σχολιάσει τις προσβλητικές δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά. Τα υπόλοιπα φρόντισε να τα απαντήσει μέσω ενός βίντεο.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «μπάτσος» του Νίκου Παππά, όταν μίλησε για τους αστυνομικούς. Η ΕΛ.ΑΣ. λίγες ώρες μετά αποφάσισε να του απαντήσει με ένα βίντεο.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις. Αν και στη λεζάντα έγραψαν μόνο «ας εξηγήσουμε λοιπόν τι είναι μπάτσος» το βίντεο των 45 δευτερολέπτων ήταν αρκετό για να μεταφέρει όσα ήθελαν να πουν.

Στο πανέξυπνο βίντεο που ανέβασε στο Χ (πρώην Twitter) η ΕΛ.ΑΣ, φαίνονται αστυνομικοί να βοηθούν τους πολίτες με όποιον τρόπο μπορούν.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ:


Κάνουν περιπολίες στους δρόμους, βοηθούν στον απεγκλωβισμό πολιτών, δίνουν τις πρώτες βοήθειες, βοηθούν στα χιόνια, στις φωτιές, στις πλημμύρες.

Κουβαλούν με τα χέρια τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Τραγουδούν ακόμη και τα χρόνια πολλά σε μία οικογένεια με μικρά παιδιά.

Οι δηλώσεις περί «μπάτσων» του Νίκου Παππά έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η Νέα Δημοκρατία ζήτησε την αποπομπή του από το κόμμα.

Ο Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε πως εισηγηθεί ώστε να απαγορεύσει τη λέξη «μπάτσος» και στην περίπτωση που κάποιος τη χρησιμοποιεί, να κινείται απευθείας αυτόφωρο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version