Δευτέρα, 14 Οκτ.
26oC Αθήνα

Η γραφειοκρατία “φρενάρει” την επανακυκλοφορία του θρυλικού Pony

Η γραφειοκρατία “φρενάρει” την επανακυκλοφορία του θρυλικού Pony

Τις εγκαταστάσεις μιας ιστορικής -όπως τη χαρακτήρισε- ελληνικής επιχείρησης, της πρώτης αυτοκινητοβιομηχανίας της Ελλάδας, της Namco Hellas ΑΕΒΕ, επισκέφθηκε, σήμερα, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Ανταγωνιστικότητας και Περιβάλλοντος Φάνη Παπά.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ενημερώθηκε από τη διοίκηση της εταιρείας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου αυτοκινήτου Pony και – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση – τόνισε ότι, “πρόκειται για ένα σύγχρονο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και λειτουργικό προϊόν, υψηλής αισθητικής, που σε λίγο καιρό θα επανακυκλοφορήσει στην ελληνική και διεθνή αγορά”.

Ο πρόεδρος της Namco Hellas Πέτρος Κοντογούρης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα προβλήματα της γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζει η εταιρεία, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η παραγωγή.

Η εταιρεία Namco Hellas είναι η πρώτη και μόνη πιστοποιημένη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελλάδα που ασχολείται με το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συναρμολόγηση οχημάτων μικρής σειράς και έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή του νέου αυτοκινήτου Pony, το οποίο σύντομα θα επανακυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε