Ελλάδα

Η κυρία “36 επιτροπές” και το “κλάμα” στο υπ.Υγείας! Ποιοι θησαύριζαν επί χρόνια από τις πληρωμένες επιτροπές

Τα τελευταία χρόνια δεκάδες στελέχη της δημόσιας διοίκησης αλλά και της ιδιωτικής αγοράς, θησαύριζαν εισπράττοντας χρήματα από μισθωμένες επιτροπές που σχηματίζονταν εν μία νυκτί.

Ποιοι έβγαλαν χρήματα στηριζόμενοι στις πελατειακές σχέσεις στα υπουργεία και σε βάρος των κρατικών ταμείων; Αλλά και ποια ήταν η κορυφαία σκανδαλώδη περίπτωση;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που και στο υπουργείο Υγείας έβγαζαν τουλάχιστον έναν μισθό παραπάνω συμμετέχοντας σε επιτροπές δήθεν σχεδιασμού και αντιμετώπισης σοβαρών προβλημάτων της δημόσιας υγείας.
Η πιο τραβηγμένη περίπτωση αφορούσε διευθύντρια- μόνιμη υπάλληλο του υπουργείου Υγείας- για την οποία αποκαλύφθηκε ότι συμμετείχε κοντά σε… 36 επιτροπές, παίρνοντας βέβαια και τα αντίστοιχα χρήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα