Ελλάδα

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών κατά της αύξησης φόρου πετρελαίου θέρμανσης

Η ΟΒΕ δηλώνει αδυναμία πληρωμής των νέων φόρων και ζητά μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα καύσιμα και πάταξη του λαθρεμπορίου στο χώρο.

H Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (ΟΒΕ), με αφορμή πληροφορίες για επίσπευση της εξίσωσης των φόρων στα πετρέλαια κίνησης και θέρμανσης, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της:

“Η προαναγγελλόμενη εξίσωση του ειδικού φόρου του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης (αύξηση του ειδικού φόρου κατά 1.861,9%!!!) οδηγεί τα πρατήρια σε νέα κλεισίματα και τους καταναλωτές σε αδυναμία να αγοράσουν πετρέλαιο”.

Η Ομοσπονδία δηλώνει επίσης συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για την επόμενη εβδομάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η Δροσάκη δικαιώθηκε στη δουλειά της, όταν η Δανδουλάκη έδιωξε από την παράσταση τον Φιλιππίδη»
Δεν μίλησαν πολλοί άνθρωποι για την υπόθεση και δεν θα μιλήσουν και εύκολα» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την δικαστική διαμάχη των 2 ηθοποιών
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την Λένα Δροσάκη