Site icon NewsIT

Η Περιφέρεια Αττικής για την σπείρα δημόσιων υπαλλήλων: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές»

08.07.2024 | 10:56
Η Περιφέρεια Αττικής για την σπείρα δημόσιων υπαλλήλων: «Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές»

Πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με τους εκβιασμούς που φαίνεται να διέπραττε σπείρα με δημόσιους υπαλλήλους σε καταστηματάρχες της Αθήνας διαβεβαιώνει η Περιφέρεια Αττικής τονίζοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές.

Υπενθυμίζεται πως το Σαββατοκύριακο εξιχνιάστηκε σπείρα 14 ατόμων ανάμεσά τους 9 δημόσιοι υπάλληλοι, που εκβίαζαν με παραβάσεις και πρόστιμα ιδιοκτήτες καταστημάτων κυρίως στην Αθήνα, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ στην σπείρα εκβιασμών μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκονται και δημοτικοί υπάλληλοι της Αθήνας

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η λεία της σπείρας ανέρχεται πάνω από 700.000 ευρώ το χρόνο!

Κύκλοι της Περιφέρειας Αττικής σημειώνουν πως η προσήλωση στη νομιμότητα, η διαφάνεια και ο σεβασμός στον πολίτη, είναι οι θεμελιώδεις αρχές της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.

Φαινόμενα διαφθοράς και εγκληματικές συμπεριφορές, που αμαυρώνουν την εικόνα της Περιφέρειας Αττικής, δεν γίνονται ανεκτές.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής θα προβούν άμεσα σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες, προκειμένου να καταλογιστούν ευθύνες σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση και να επιβληθούν οι σχετικές διοικητικές ποινές.

Κατά τις ίδιες πηγές τονίζεται πως: «Είναι αυτονόητο ότι βρισκόμαστε σε συνεννόηση με τις αρχές, προκειμένου να παράσχουμε κάθε δυνατή βοήθεια, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και οι ένοχοι να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version