Κυριακή, 30 Ιουν.
29oC Αθήνα

Η πόρτα που καταπλάκωσε τους μαθητές στην Κηφισιά είχε τοποθετηθεί την Δευτέρα – Η στιγμή της μεταφοράς του τραυματισμένου παιδιού

Η πόρτα που καταπλάκωσε τους μαθητές στην Κηφισιά είχε τοποθετηθεί την Δευτέρα – Η στιγμή της μεταφοράς του τραυματισμένου παιδιού

Μεγάλη ανησυχία εκφράζουν οι γονείς των μαθητών του 3ου Δημοτικού σχολείου στην Κηφισιά μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό ενός 9χρονου μαθητή ο οποίος μαζί με άλλους δυο συμμαθητές του καταπλακώθηκε από την πόρτα του σχολείου. 

Η πόρτα όπως λένε οι γονείς που μίλησαν στο newsit.gr είχε τοποθετηθεί μόλις χθες Δευτέρα (20/05/2024) και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει το newsit.gr κάτι δεν είχε πάει καλά στην εγκατάστασή της. 

Το newsit.gr σας παρουσιάζει όμως και την στιγμή που το τραυματισμένο παιδάκι μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης. Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο μαθητής έχει τραυματιστεί ελαφρά. 

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Παιδείας Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης: «Το παιδί μέχρι στιγμής δείχνει ότι είναι καλά και η ψυχολογία του είναι πολύ καλή. Αυτή την στιγμή το παιδάκι είναι στον θάλαμο του, έχει κάνει κάποιες εξετάσεις, θα κάνει και κάποιες ακόμα. Έχει κάποιον πόνο στην πλάτη του και στο κεφάλι του. Γίνονται εξετάσεις πάντως το παιδάκι είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, συνομιλεί μια χαρά και μπορώ να πω ότι είναι εύθυμο».

Όπως ανέφεραν οι γονείς στο newsit.gr τα περισσότερα παιδιά έβγαιναν από άλλη πόρτα αλλά όπως σημείωναν είναι εγκληματικό να έχει τοποθετηθεί μια νέα πόρτα μια ημέρα πριν και να πέφτει κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των παιδιών μας; διερωτήθηκαν και μάλιστα σημείωναν ότι έπρεπε να έχει γίνει μελέτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις