Site icon NewsIT

Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού – ΦΩΤΟ

30.11.2013 | 21:40
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκέντρωση πραγματοποίησε στο Σύνταγμα η Χρυσή Αυγή το απόγευμα του Σαββάτου ενώ σε απόσταση αναπνοής έκαναν αντισυγκέντρωση και πορεία αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες με αποτέλεσμα το κέντρο της Αθήνας να είναι υπό αστυνομικό κλοιό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης, η συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη για τις 19:00 είχε ως αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 2.500 άτομα, στην πλειοψηφία τους μέλη της οργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και πριν τις ομιλίες από τα μεγάφωνα ακούγονταν “Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου” από τη φωνή του Νότη Σφακιανάκη.

Ανάμεσά τους και αρκετοί βουλευτές του κόμματος όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης, η Ελένη Ζαρούλια και ο Νίκος Μίχος. Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελένη Ζαρούλια εκφώνησαν και ομιλίες. Έκαναν λόγο για “παράνομες πολιτικές διώξεις” και για “πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής”.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε περίπου στις 21:00. Οι αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της Αθήνας ήταν ισχυρότατες με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό οι αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες να συναντηθούν με τους χρυσαυγίτες κι έτσι δε σημειώθηκαν επεισόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας – Σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Αντιεξουσιαστές έδειραν φαντάρο στο Μοναστηράκι

Αυτή είναι η Αθήνα της κρίσης – 28 συγκλονιστικές φωτογραφίες και η ιστορία τους

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version