Site icon NewsIT

Η θλιβερή ιστορία πίσω από τον αυτοτραυματισμό πολίτη μέσα στο ΣτΕ!

15.06.2016 | 17:19
Η θλιβερή ιστορία πίσω από τον αυτοτραυματισμό πολίτη μέσα στο ΣτΕ!

Ένας απελπισμένος άνθρωπος και χτυπημένος άσχημα από την ζωή είναι όπως φαίνεται ο άνδρας ο οποίος αυτοτραυματίσθηκε μέσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη σήμερα στο κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο 63χρονος (Γ.Κ.) ο οποίος έχασε πρόσφατα το παιδί του, είχε υποβάλλει αίτημα πενίας προκειμένου να του χορηγηθεί χωρίς αμοιβή δικηγόρος και έτσι να προσφύγει κατά του Αστεροσκοπείου Αθηνών από όπου είχε απολυθεί.

Ο άνδρας εργαζόταν ως νυκτοφύλακας στο Αστεροσκοπείο. Όταν έμαθε ότι το αίτημά του απορρίφθηκε επειδή δεν είχε υποβάλλει όλες τις απαραίτητες βεβαιώσεις, βγήκε εκτός εαυτού. Άρχισε να φωνάζει και να βρίζει κατά των δικαστών και των υπαλλήλων της γραμματείας, ενώ απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει! Την ώρα εκείνη περνούσε έξω από τη γραμματεία του Τμήματος ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος, ο οποίος στο άκουσμα των ύβρεων και των ουρλιαχτών μπήκε στο χώρο των γραφείων της γραμματείας για να δει τί γίνεται.

Τότε ο απολυμένος νυχτοφύλακας άρχισε να φωνάζει περισσότερο και έβγαλε ένα κομμάτι γυαλί από την τσέπη του και έκοψε το δεξί του χέρι στο ύψος του βραχίονα.

Κάποιοι υπάλληλοι άρχισαν να φωνάζουν βοήθεια και ο κ. Ράντος πλησίασε τον πολίτη σε μια προσπάθεια να τον ηρεμήσει, αλλά εκείνος τον απώθησε βιαίως.

Άμεσα ενημερώθηκε η Άμεση Δράση και ο πρόεδρος του ΣτΕ, Νικόλαος Σακελλαρίου, ο οποίος πήγε στο Γ΄ τμήμα. Εν συνεχεία κατέφθασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ και η κατάσταση άρχισε να εξομαλύνεται και να ηρεμεί κάπως ο πολίτης, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως.

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version