Ελλάδα

Η Χ.Αυγή στο CNN Turk – “Φαγητό μόνο σ΄ όσους έχουν ελληνικό αίμα”

“Το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής δημιούργησε μια αγορά που παρέχει δωρεάν πακέτα τροφίμων σε άπορους , αρκεί να έχουν "ελληνικό αίμα", μεταδίδει επί λέξη το CNNTürk.

Στο ρεπορτάζ μιλά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος εξηγώντας ποιοι δικαιούνται να παίρνουν τροφή εξηγεί ότι “δεν χρειάζεται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής,αρκεί να είναι Έλληνες.Αυτοί μπορούν να έρθουν για να τους βοηθήσουμε”,λέει αλλά δεν εξηγεί αν θα γίνεται και κάποια εξέταση αίματος πριν δοθούν τα τρόφιμα,ώστε να είναι απολύτως βέβαιοι οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής ότι το αίμα θα είναι 100% ελληνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα