Site icon NewsIT

Ιερά Οδός: Μηχανοδηγός σταματά τρένο για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης

30.09.2024 | 17:56
Ιερά Οδός: Μηχανοδηγός σταματά τρένο για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε διάβαση τρένου στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως ανάμεσα σε ένα μηχανοδηγό και έναν ελεγκτή διάβασης.

Συγκεκριμένα ο μηχανοδηγός σταμάτησε τον συρμό του τρένου στη διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως για να επιπλήξει ελεγκτή διάβασης επειδή είχε την προσοχή του στο κινητό.

Στο βίντεο που ανέβηκε στο TikTok από αυτόπτη μάρτυρα φαίνεται ο μηχανοδηγός να σταματά τον συρμό κατά την διάρκεια της διαδρομής, να ανοίγει το παράθυρο της καμπίνας και να μιλά με έντονο τρόπο στον ελεγκτή διάβασης.

Η οργισμένη αντίδραση του μηχανοδηγού οφείλεται στο γεγονός πως ο ελεγκτής της διάβασης φέρεται να είχε το νου του στο κινητό του τηλέφωνο, την ώρα που περνούσε το τρένο.

Η αντιπαράθεση ανάμεσά τους ήταν έντονη, με τον ελεγκτή να φαίνεται ξαφνιασμένος από την αντίδραση του μηχανοδηγού.

@haris_torto Σήμερα γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού! Σε ένα σημείο με διάβαση τρένου, από τα πιο επικίνδυνα, στην διασταύρωση Ιερά Οδού και Κωνσταντινουπόλεως, όπου άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τα τρένα και τα ατυχήματα ενώ άλλοι έχουν ακρωτηριαστεί, μαλώνουν μηχανοδηγός και ελεγκτής της διάβασης, με αχαρακτήριστες εκφράσεις, απειλές και βρισιές. Είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει, φαίνεται ότι πραγματικά από τύχη ζούμε και απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν ακόμα με τρένο στην Ελλάδα. Ο μηχανοδηγός ζητάει τον λόγο από το παράθυρο στον ελεγκτή καθώς την ώρα που περνάει, ο ελεγκτής κοιτάζει το κινητό του! Καμιά δικλείδα ασφαλείας, ερασιτεχνικός και προχειρότητα. Προφανώς δεν έχουν άλλον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους πέρα από τις φωνές από το παράθυρο! Αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Σήμερα υπάρχει δημοσίευμα σε εφημερίδα για την επικινδυνότητα του σημείου και προφανώς ο μηχανοδηγός το έχει υπόψη του. Ένα σημείο που μοιάζει περισσότερο με Ινδία παρά με την Ελλάδα και την Αθήνα του 2024. Ή μήπως με αυτή την σύγκριση αδικούμε την Ινδία? #trenose #τρενοσε #hellenictrain #ose #οσε #διάβαση #Τεμπη #ιεράοδός #Κωνσταντινουπόλεως #καρυστιανου #karystianou #train #τρένο #Athens #Αθήνα #Γκάζι #Βοτανικός #τεμπη2023 #τέμπηέγκλημα @HarisDoukas @Καθημερινή ♬ πρωτότυπος ήχος – Haris Tortorelis

Να σημειωθεί πως η διασταύρωση Ιεράς Οδού και Κωνσταντινουπόλεως είναι μία από τις πιο επικίνδυνες διαβάσεις τρένων στην Αθήνα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version